Välkommen att följa mig genom mina dagar som mamma, fru, dotter, egenföretagare.. och bara Madde! Detta blir som min öppna dagbok med stora och små funderingar, åsikter och bilder...

tisdag 2 augusti 2011

Gårdagen...

Om man nu då ska hoppa lite fram och tillbaka... så, igår blev ju en heldag på Skara sommarland! Detta beslutet togs väääldigt fort!
Jag hade anmält intresse hos Fotograf Jesper Anhede att vår familj var intresserad av att vara "modellfamilj" då han skulle fota på Skara sommarland för nästa års reklam av olika slag. Vi och ca 18 andra familjer var snabba att lämna intresse. Så visste man redan i förväg att OM man blev tillfrågad så var det på kort varsel - typ dagen innan.
MEN, på igårmorse, typ strax innan kl 9 ringde min mobil! Det var Jesper som undrade om vi på väääldigt kort varsel kunde tänka oss att vara med samma dag! OJ! Mathias hade ett arbete som skulle lämnas in och lovat en vän att hjälpa till med en grej.SÅ, snabbt och lätt fick vi lägga om våra planer och bestämde oss för att detta var något vi inte ville missa! En heldag på Skara sommarland för hela familjen utan att betala för nånting! Och dessutom få fina bilder från dagen! Och få biljetter att åka dit för nästa säsong! När jag ringde upp Jesper och tackade ja så talade han om att en av familjerna som skulle vart med blivit sjuk. Vi fick gärna ta med en annan barnfamilj. Mirabelle ville såklart ha med bästisen Leah. Så vi ringde familjen Elvesson. De funderade några minuter men tackade sen även de ja!

Det blev en heeeelt underbar dag på Skara sommarland!
Wow vilket härligt ställe! Vi vill tillbaka!
Vi badade i badlandet (men missade mycket tror vi...) fick god lunch - TexMex! De vuxna fick till Mathias stora glädje leka loss på Go-Cartbanan (!!!), barnen fick bamsestora lyxiga glassar, även papsen fick "offra" sig och äta upp lite rekvisita - en Tivolivåffla (glass, mjukglass, grädde och sylt), barnen fick sockervadd, vi åkte tåget, hoppade på hoppkudde (tyvärr dock åldergräns 13 - Josse kände sig liten ledsen för det) och så blev det en sväng i stora Berg-och-dalbanan Tranan! Coola bilder - fast Miran tyckte att den var liiiiiite läskig... Och innan vi åkte hem så fick alla mumsa i sig riktigt goda belgiska våfflor med grädde och topping!
Så, wow - vilken dag!

Vi tackar Jesper Anhede för att vi fick äran att vara med! Hoppas att det blev mååånga fina bilder! Ser med spänning fram emot att se dem!