Välkommen att följa mig genom mina dagar som mamma, fru, dotter, egenföretagare.. och bara Madde! Detta blir som min öppna dagbok med stora och små funderingar, åsikter och bilder...

söndag 24 juli 2011

En dag som surfare!





En dag var det extra många surfare - i alla åldrar på Apelviken. Solen sken, himlen var blå och det var Sufers Day 2011!
Då passade vi på att åka dit! Har ju en 6åring hemma som drömmer om att bli surfproffs! Vilket gyllene tillfälle! Vi åkta dig och fick låna en gul bräda! Ut i vattnet och öva... Det var tydligen (!!!) svårare än hon räknat med och hon fick en kallsup eller tre som skrämde henne. Men, envis mamma, envis dotter... Hon fortsatte att öva och var när vi åkte hem väldigt nöjd och stolt över sin insats som surfare!

Förutom oss och alla som vi inte kände fick vi sällskap av Josse, Jocke, Olivia, Leah och Stella! Mysigt! Och vilken lycka för Mirabelle - både surfa OCH få sällskap av bästa vännen!

Och nej - jag surfade inte. Men det ser kul ut! Skulle vilja testa att SUP:a... (Stand Up Paddling - så det har inget med alkohol att göra!) ;)