Välkommen att följa mig genom mina dagar som mamma, fru, dotter, egenföretagare.. och bara Madde! Detta blir som min öppna dagbok med stora och små funderingar, åsikter och bilder...

söndag 7 juli 2013

Fruktansvärt!














Jo, jag vet att det händer riktigt ruskiga hemskheter överallt. Man ser det på löpsedlar. Ser det på tv. Läser om det.
Men det är när nåt händer i ens närhet som man hajar till och reagerar. Det blir på nåt vis mer verkligt. Man har betydligt svårare att skaka av sig det hemska. Ju mer man tänker på det, desto mer berör det.
Så hemskt det som hänt idag.
Så onödigt!
Allt beror på tillfälligheter av olika slag. Nån öppnade inte dörren när gärningsmannen knackade. Den personen lever och är inte knivskuren. Han är säkert tacksam men mår nog sådär och brottas nog med många tankar och funderingar..
Den gamla damen öppnade. Hon hittades död. Hon var någons mamma. Kanske någons syster, mormor och vän till flera. Sånt fruktansvärt hemskt slut!
En eller flera skadade på sjukhuset... Nån mötte gärningsmannen ute på gatan. Snacka om att vara på fel plats vid fel tillfälle!
Gärningsmannen var en ung kille. Vad gick fel för honom?!?!
Gissar att hans anhöriga och vänner inte mår så himla bra idag...
Och poliserna! En del poliser behöver aldrig avfyra sitt tjänstevapen någonsin. Idag har någon vart tvungen att göra det. Följden av det var att en ung kille dog. Taskig dag på jobbet liksom.
Skickar många varma tankar till ALLA inblandade och deras anhöriga!




- Posted using BlogPress from my iPhone